h2

Onze Bed & Breakfast

Welkom bij B en B Oostvaardersplassen Almere

Ontdek het bijzondere en unieke natuurgebied Oostvaardersplassen in Flevoland. Ga een weekend of midweek weg in eigen land en ontdek wat dit natuurgebied allemaal te bieden heeft. U kunt, wandelen, fietsen, vogels spotten en gewoon van de dynamiek van de natuur genieten. Als u daarnaast wat stadse actie wilt, dan liggen Almere centrum, Lelystad en Amsterdam vlakbij. Bezoek de Oostvaardersplassen en verblijf in een sfeervol B en B appartement aan de rand van het natuurgebied. Bij B en B heeft u alles in huis om uw verblijf aangenaam, comfortabel, verassend en ontspannend te maken.

interieur1

Over ons

Wij zijn Chris van de Ven en Koosje de Mulder en we heten u graag van harte welkom in onze B en B appartementen in Almere- Buiten, aan de rand van het prachtige natuurgebied Oostvaardersplassen. Wij zijn beiden geboren en getogen Flevolanders en me veel liefde en trots ontvangen wij gasten uit binnen- en buitenland en informeren wij onze gasten over wat de Oostvaardersplassen allemaal te bieden hebben.
Al onze appartementen zijn sfeervol en smaakvol ingericht en uw verblijf in onze accommodatie zal net zo aangenaam zijn als de het natuurgebied Oostvaardersplassen mooi is.
Wij zijn beiden getogen in Lelystad en de Oostvaarderplassen hebben altijd een grote rol gespeeld in ons leven. Als kind werden we vaak meegenomen door onze ouders en grootouders en Koosje’s grootvader was een fanatiek vogel-spotter. Haar vader is nog boswachter geweest en heeft zijn liefde voor en grote kennis over het natuurgebied aan al zijn kinderen overgedragen. Chris heeft geologie en biologie gestudeerd en de Oostvaardersplassen speelden een grote rol in zijn afstudeerprojecten. Met onze B en B appartementen kunnen wij onze liefde voor het natuurgebied en het hotelwezen perfect combineren om mensen uit binnen- en buitenland een gastvrij onthaal te geven en een prettig en comfortabel verblijf te bieden. Onze gasten hebben met onze appartementen een mooie basis om een uniek natuurgebied te verkennen. Bezoek de prachtige Oostvaardersplassen en verblijf in onze sfeervolle B en B appartementen.